Trespa

TRESPA METEON este un placaj plin realizat din rasini termorezistente armate omogen cu fibre din lemn, fabricat in conditii de presiune si temperature inalte. Printr-o tehnologie avansata  , EBC  ( polimerizare cu bombardament electronic), se obtin suprafetele decorative integrate in placaj si inalt protejate .

TRESPA METEON este utilizat pentru placarea fatadelor, intradosurilor, balcoanelor, aticelor precum si pentru mobilier stradal, paneluri sandwich, in aplicatii generale sau speciale de EXTERIOR.

TRESPA METEON este extrem de rezistent la intemperii. Soarele, ploaia, inclusiv ploaia acida, umezeala nu vor avea efect asupra suprafetei sau miezului placajului. Rezistenta la radiatiile ultraviolete si stabilitatea culorilor sunt foarte ridicate corespunzand pe scala de gri internationala ( ISO 105A02) treptelor 4 - 5. Variatiile ample sau rapide de temperatura  nu vor afecta proprietatile, stabilitatea sau aspectul placajului. Culorile nu vor avea schimbari vizibile cel putin 10 ani chiar si in conditii climatice severe sau in medii industriale puternic poluate. Se poate folosi in orice conditii climatice, gama temperaturilor constante de utilizare fiind intre -40 si + 130 grade Celsius

Suprafetele nonporoase ale placajului nu permit depunerea aderenta a impuritatilor. Suprafetele sau canturile placajului nu necesita acoperiri de protectie. TRESPA METEON este neafectat de agentii de curatire casnici sau de solventii organici puternici.

Elasticitatea ridicata, rezistenta la tractiune si compresiune garanteaza o rezistenta la impact foarte ridicata. Omogenitatea si densitatea miezului confera placajului TRESPA METEON o inalta rezistenta la smulgere in zonele de aplicare a elementelor de fixare. Acest aspect este deosebit de important cand placajul este fixat dorsal cu suruburi sau minidibluri. Stabilitatea si proprietatile de prelucrabilitate ale placajului TRESPA METEON sunt comparabile cu ale lemnului de esenta tare dar fara a fi afectat de umezeala, degradat de intemperii si mucegai sau de putrezire.

Pentru aplicatii de INTERIOR exista sortimentele TRESPA VIRTUON si TRESPA ATHLON iar pentru mobilierul de laborator care trebuie sa reziste la agenti chimici foarte agresivi TRESPA TOPLAB. Se ofera astfel un sistem de placi TRESPA cu multiple aplicatii, intr-o gama sortimentala si coloristica extrem de larga, cu decoruri permanent modernizate functie de tendintele arhitecturale.

Firma Abatech actioneaza ca reprezentant distribuitor in Romania asigurand beneficiarilor suport tehnic sub forma de caiet sau proiect tehnologic si asistenta tehnica la montaj.

Pentru mai multe informatii  ( sortimente, program livrare, culori/decoruri, lucrari galerie foto ....) va rugam sa vizitati

                                                                                          www.fatade-ventilate.ro